Inhoud blog

Het aanbod van deze website valt  uiteen in vijf categorieën (gefilterd terug te vinden in het menu bovenaan de website):

  1. Filmrecensies- exclusief op deze website, op Indebioscoop.com
    , Cine.nl en op filmvandaag.nl. Ik ben verder nog te volgen op Moviemeter en op letterboxd.
  2. Geschreven stukken voor school (bachelor Geschiedenis, minor Religiestudies, Universiteit Utrecht; Master Film en Visuele Cultuur, Antwerpen)
  3. Muziekgerelateerde stukken en lijstjes- o.a. ontleend aan mijn profiel op Musicmeter, zie: http://www.musicmeter.nl/user/44079
  4. Quotes- met name deelblogs of interviews.
  5. Religie- o.a. ontleend aan mijn studie geschiedenis en de minor religiestudies, maar kan ook persoonlijke stukken op dit vlak bevatten.

Onder de categorie ‘overig’ zijn momenteel alle stukken te vinden die niet tot één van deze vijf categorieën behoren. Sommige stukken vallen onder meer dan één categorie en zijn dan ook zodanig gemerkt. In de toekomst kan het zijn dat er categorieën bijkomen of veranderen.

Alle stukken zijn uitgebreid getagd op trefwoorden. Als je dus naar iets specifieks op zoek bent, kun je dus ook op trefwoorden zoeken via de zoekfunctie.

Films zijn doorgaans getagd op score (cijfer) en op Genre. Ook hiervan zijn overzichten te bezichtigen. Bij elke nieuwe recensie staan tags die aangeklikt kunnen worden. Die tags leiden naar overzichten van alle berichten met diezelfde tag.

Meer weten over mijn interesses? Zie het kopje ‘over mij’. Reageer gerust op mijn blogs of volg ze via de rss-feeds links op het scherm. Ook kun je onderaan het menu aan de linkerkant van de homepage je mailadres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch een mailtje bij elke nieuwe post. Ik ben bereikbaar via blog(at)timbouwhuis.nl.

Daarnaast is het mogelijk, en wordt het zeer gewaardeerd, mijn recensies te beoordelen en/of zelf je mening achter te laten. Mijn filmrecensies zijn ook terug te vinden op de filmblogsite http://www.filmblogs.nl en op https://www.facebook.com/blogtimbouwhuis/.

 

Film, muziek, religie en geschiedenis