Inhoud blog

Het aanbod van deze website valt  uiteen in vijf categorieën (gefilterd terug te vinden in het menu bovenaan de website):

  1. Filmstukken (subcategorie filmrecensies)- exclusief op deze website, op Indebioscoop.com, fantomas.be,
    Filmtotaal.nl en Cine.nl. Archiefposts over publicaties op filmvandaag.nl en in filmmagie.
  2. Geschiedenis
  3. Muziek – Aan muziek gerelateerde stukken en lijstjes.
  4. Sport – Alle sport-gerelateerde stukken.
  5. Quotes- Onder ”quotes” vallen posts waarin (ook) anderen aan het woord zijn. Dit kan interviews van eigen hand betreffen, maar ook uitspraken en verhalen die me inspireren en/of reden tot nadenken bieden.
  6. Religie- o.a. ontleend aan mijn studie geschiedenis, de daarbinnen gevolgde minor religiestudies en de onderzoeksmaster Religious Studies, maar het kan hier ook persoonlijke stukken op dit vlak of externe publicaties bevatten.
  7. Overig

Onder de categorie ‘overig’ zijn momenteel alle stukken te vinden die niet (exclusief) tot één van deze vijf categorieën behoren. Sommige stukken vallen onder meer dan één categorie en zijn dan ook als zodanig gemerkt.

Alle stukken zijn uitgebreid getagd op trefwoorden. Als u dus naar iets specifieks op zoek bent, kunt u altijd ook op trefwoorden zoeken via de zoekfunctie. Daarnaast kunt u de tags onder de posts aanklikken om een overzicht te krijgen van alle posts met de betreffende tag.

Meer weten over mij en mijn interesses? Zie het kopje ‘over mij’. Reageer op mijn blogs en/of volg ze via de rss-feeds links op het scherm. Ook kunt u onderaan het menu aan de linkerkant van de homepage je mailadres achterlaten. U ontvangt dan automatisch een mailtje bij elke nieuwe post. Ik ben bereikbaar via blog(at)timbouwhuis.nl. Blog Tim Bouwhuis  is ook te volgen op Facebook.

Film, sport, muziek, religie en geschiedenis