Inhoud blog

Het aanbod van deze website valt  uiteen in vijf categorieën (gefilterd terug te vinden in het menu bovenaan de website):

  1. Zelfgeschreven filmrecensies- o.a. ontleend aan mijn profiel op Moviemeter (de Nederlandse IMDB), zie: http://www.moviemeter.nl/user/140200
  2. Geschreven stukken voor school (bachelor geschiedenis, minor religiestudies, Universiteit Utrecht)
  3. Muziekgerelateerde stukken en lijstjes- o.a. ontleend aan mijn profiel op Musicmeter, zie: http://www.musicmeter.nl/user/44079
  4. Quotes- hier plaats ik inspirerende quotes of verhalen die niet van mijn hand, maar mijns inziens zeer de moeite waard zijn
  5. Religie- o.a. ontleend aan mijn studie geschiedenis en de minor religiestudies, maar kan ook persoonlijke stukken op dit vlak bevatten.

Onder de categorie ‘overig’ zijn momenteel alle stukken te vinden die niet tot één van deze vijf categorieën behoren. Sommige stukken vallen onder meer dan één categorie en zijn dan ook zodanig gemerkt. In de toekomst kan het zijn dat er categorieën bijkomen of veranderen.

Alle stukken zijn uitgebreid getagd op trefwoorden. Als je dus naar iets specifieks op zoek bent, kun je dus ook op trefwoorden zoeken via de zoekfunctie.
Filmtips zijn standaard getagd als ‘filmtip’. Muziektips als ‘muziektip’. Ook de categorie ‘My favorite soundtracks’ is vindbaar via de zoekfunctie.

Films zijn vanaf heden getagd op score (cijfer) en op Genre. Ook hiervan zijn overzichten te bezichtigen. Bij elke nieuwe recensie staan tags die aangeklikt kunnen worden. Die tags leiden naar overzichten van alle berichten met diezelfde tag.

Meer weten over mijn interesses? Zie het kopje ‘over mij’. Reageer gerust op mijn blogs of volg ze via de rss-feeds links op het scherm. Ook kun je onderaan het menu aan de linkerkant van de homepage je mailadres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch een mailtje bij elke nieuwe post.

Daarnaast is het mogelijk, en wordt het zeer gewaardeerd, mijn recensies te beoordelen en/of zelf je mening achter te laten. Mijn filmrecensies zijn ook terug te vinden op de filmblogsite http://www.filmblogs.nl.

Sinds november 2016 schrijf ik daarnaast filmrecensies voor de Amsterdamse filmwebsite http://www.filmvandaag.nl/. Linkjes naar mijn recensies aldaar verschijnen ook op mijn website. Een overzicht van mijn Filmvandaag-recensies is te vinden op http://www.filmvandaag.nl/recensent/47-tim-bouwhuis

Tenslotte kun je mij nog volgen op facebook en op de Engelstalige filmsite Letterboxd:

https://www.facebook.com/blogtimbouwhuis/

https://letterboxd.com/tbouwh/

Film, muziek, religie en geschiedenis