Veboli.com koppelt filmliefhebbers aan het persoonlijke advies van filmrecensenten

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Thomas van Wageningen van http://veboli.com/, met de vraag of ik deel wilde uitmaken van een nieuw project. Zijn idee: filmliefhebbers aan de hand van hun beoordeling en filmvoorkeuren koppelen aan de smaken van Nederlandse en Vlaamse recensenten. Ideaal voor filmliefhebbers die zoeken naar tips, maar vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Ik besloot snel toe te zeggen, en ben van mening dat het eindresultaat er prachtig uit is komen te zien. Veboli heeft een grote filmdatabase met mooie art covers, en biedt jou als user de mogelijkheid op al deze films te stemmen. Daarnaast kun je je laten verbinden aan de smaak en recensies van vele filmrecensenten. Welke recensenten dit voor jou zijn, hangt af van jouw smaak en voorkeuren. De kans dat een aangeraden film jou bevalt wordt zo een stuk groter!

Ook mijn recensies voor deze website en voor http://www.filmvandaag.nl maken deel uit van Veboli. Dat ziet er dan zo uit:

Ben je geïnteresseerd geraakt, en lijkt het je leuk een account aan te maken? Surf snel naar Veboli, en kijk of de website iets voor jou is:)

Het hele persbericht, met meer informatie over de opzet en de oprichting, kun je hieronder teruglezen:

Veboli koppelt filmliefhebbers met persoonlijke filmadviseurs

De filmontdekkingswebsite Veboli lanceert op 11 mei Verwante filmrecensenten, waarbij filmliefhebbers gekoppeld worden aan een persoonlijke filmadviseur.

Nederland telt honderden filmrecensenten. Hoe weten de Nederlandse filmliefhebbers naar welke ze het beste kunnen luisteren? Terwijl de ene recensent een nieuwe film uitroept tot de beste film van het jaar kraakt de andere recensent de film volledig af. Filmsmaken verschillen enorm. Dat maakt het voor de gewone filmkijker moeilijk te achterhalen of een film de moeite waard is of niet. Teleurgesteld worden door een veelbelovende film of een goede film overslaan gebeurt met regelmaat. “Dat is zonde want met gericht advies kan iedereen van de juiste film genieten” zegt Thomas van Wageningen, oprichter van Veboli.

Filmliefhebbers geven aan wat ze zelf van films vinden om verbonden te worden met de filmrecensenten  die hen het beste kunnen adviseren over welke films ze moeten zien en welke ze moeten overslaan. Dat is de gedachte achter Verwante filmrecensenten, de nieuwe dienst van Veboli.com. “Zo weten filmliefhebbers dat ze op de recensie kunnen vertrouwen en een film die bij hen past gaat kijken”, aldus Van Wageningen.

Filmliefhebbers kunnen nu een account aanmaken op Veboli.com voor persoonlijk film aanbevelingen. Donderdag 11 mei zien gebruikers wie hun persoonlijke filmadviseurs zijn.

Veboli is een filmwebsite die persoonlijk filmadvies geeft. Veboli werkt samen met 32 Nederlandse filmrecensenten om de gebruikers nauwkeurig te koppelen aan de juiste films.

Bron: Veboli.com

Een gedachte over “Veboli.com koppelt filmliefhebbers aan het persoonlijke advies van filmrecensenten”

Geef een reactie