Voorbeschouwing IFFR 2019: de wereld als filmbubbel

Aanstaande donderdag gaat het 48ste IFFR (Internationaal Film Festival van Rotterdam) van start. Ik kijk er enorm naar uit en deel bij deze met plezier mijn voorbeschouwing, die ik schreef voor filmmagie:

https://filmmagie.be/nieuws/iffr-2019-de-wereld-een-filmbubbel

Tijdens én na het festival zal ik verslag doen van de competities, masterclasses (Claire Denis, Carlos Reygadas) en hoogtepunten.

3 gedachten over “Voorbeschouwing IFFR 2019: de wereld als filmbubbel”

  1. Thanks Bart, ook voor de correctie.
    En inderdaad, ik wil La Flor heel graag zien maar nu dan toch niet in een festivalsetting, omdat ik dan te veel andere films mis. Het is me nogal een investering. Zou ‘em dan heel graag later nog thuis kijken maar ik weet niet of ‘ie gemakkelijk te vinden/krijgen gaat zijn.

Geef een reactie