4 gedachten over “De beste 10 films van het millennium”

  1. 10 films uitkiezen van dit decennium lijkt me al moeilijk, maar jij pakt er zelfs nog een decennium bij. Het is een mooie keuze geworden. The Tree of Life kon natuurlijk niet ontbreken en ik zou ook gaan voor Once Upon a Time in Anatolia in plaats van Winter Sleep. Synecdoche, New York zou bij mij waarschijnlijk een hoge plek krijgen en van Paul Thomas Anderson ga ik voor Punch-Drunk Love in plaats van een zijn serieuzere films.

    1. Was ook niet gemakkelijk, het was de insteek van dit medium om het millennium te nemen. Je zult deze tijd genoeg decenniumlijstjes aantreffen;)
      Synecdoche zou in een top-25 waarschijnlijk wel figureren. Alleen wat PTA betreft verschillen we dan van mening, ik zou altijd eerder voor Phantom Thread of There Will Be Blood gaan en vind PDL ook zijn minste. Ik kwam er pas na het insturen achter dat Magnolia in Nederland pas in 2000 is uitgebracht en dus ook in aanmerking was gekomen.

Geef een reactie