Recensie Filmvandaag #1: Sing (2016) [Komedie, familie, muziek]

Sinds ongeveer een maandje zit ik in de redactie van de filmwebsite http://www.filmvandaag.nl/. De site herbergt informatie over (bioscoop)films, en biedt overzichten van de films die dagelijks op tv te zien zijn. Daarnaast werkt de site met een enthousiast team van ca. twintig filmrecensenten, dat tezamen (vrijwel) het gehele bioscoopaanbod van een recensie voorziet. Mijn rol bestaat eruit dat ik gemiddeld één tot drie keer per maand een persvoorstelling mag bezoeken in Amsterdam. De films die ik daar bekijk, recenseer ik exclusief voor de website van filmvandaag. Ik kan de recensies echter wel delen op mijn eigen website (dat wil zeggen, de link), en dat zal ik dan ook doen iedere keer als er een nieuwe recensie online is verschenen. Benieuwd naar de eerste film die ik mocht recenseren?

Sing (2016) is een nieuwe animatiefilm van de makers van o.a. Despicable Me en Minions. Ik zag de film een maandje geleden, en verwacht dat de film zo met de kerstdagen hoge bezoekersaantallen zal gaan trekken. Mijn uitgebreide recensie van deze feelgoodkomedie is hier terug te lezen:

http://www.filmvandaag.nl/recensies/422-sing

Filminformatie: Sing (2016)/110 min./Genre: komedie, muziek, familie/Regie: Garth Jennings/Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson e.a.

Mijn beoordeling voor deze film: 5/10

Sing draait vanaf morgen (14-12) in de bioscoop

 

7 gedachten over “Recensie Filmvandaag #1: Sing (2016) [Komedie, familie, muziek]”

  1. Het zal voor mij waarschijnlijk wel een keer een regenachtige middag-download worden via iTunes of zo. De trailer was wel geinig, maar het lijkt me zo’n trailer waar alle leuke dingen al in zitten.

    1. Is vrijwillig hoor:) maar ik krijg wel de kans films die ik anders misschien ook zou bezoeken stukken eerder te zien, en de recensies krijgen veel views:)

Geef een reactie